#Joyride - pumptrack în cartierul Brâncuși

Pistă pumptrack, inaugurată de Asociația Zi de Bine

Data: 04.07.2022    Sursa:  https://www.youtube.com/watch?v=2TRld8RXJHc

Pistă pumptrack, inaugurată în cartierul Brâncuşi din Sectorul 6 al Capitalei! Pe pista specială cu lungimea de 42 de metri se poate rula atât cu biciclete, cât și cu skateboard-uri, role și trotinete. Chiar de la inaugurare, copiii s-au arătat foarte încântați de proiectul Asociației Zi de Bine, realizat în parteneriat cu Primăria Sectorului 6.

#Joyride - pumptrack în cartierul Brâncuși

Primul pumptrack din București a fost inaugurat

Data: 02.07.2022    Sursa:  https://b365.ro/foto-primul-pumptrack-din-bucuresti-a-fost-inaugurat-in-acest-weekend-imagini-cu-proiectul-asociatiei-zi-de-bine-467872/

Primul traseu de pumptrack din București a fost inaugurat sâmbătă, 2 iulie, în cartierul Constantin Brâncuși. Inițiativa aparține asociației Zi de Bine, care a coordonat întregul proiect și a oferit cu această ocazie un mod de distracție locuitorilor din Sectorul 6 al Capitalei.

SI(n)GUR - anti-bullying CAMP

Asociația Zi de Bine Moldova a încheiat tabăra anti-bullying

Data: 01.07.2022    Sursa:  https://24iasi.ro/asociatia-zi-de-bine-moldova-a-incheiat-tabara-anti-bullying-pentru-elevii-de-gimnaziu-si-liceu-din-zonele-rurale/

Zi de Bine Moldova finalizează cel de-al șaselea proiect regional al cărui scop este reducerea fenomenului de bullying din zonele rurale din Moldova. Alături de Asociația Școlile Satelor Noastre, Zi de Bine Moldova a organizat o tabără anti-bullying cu activități creative și educative pentru elevii din mediul rural din județele Suceava și Botoșani.

SI(n)GUR - anti-bullying CAMP

The SI(n)GUR – anti-bullying camp project

Data: 03.06.2022    Sursa:  https://bit.ly/3bZz9Tu

Good Morning Moldova launches the sixth regional goal-seeking project is to reduce the phenomenon of bullying in rural areas of Moldova.

ȚINE(mă)MINTE!

Bunici în tabără pentru pacienții cu Alzheimer

Data: 26.05.2022    Sursa:  https://www.youtube.com/watch?v=7sVoUVynffY

20 de bunici au beneficiat de terapii de grup într-o tabără pentru pacienții cu Alzheimer organizată de Societatea Română Alzheimer, filiala Napoca, și Asociația Zi de Bine.

 

Abonare newsletter

Zi de zi adunăm povești, idei și inițiative pline de speranță și le punem într-un Jurnal de Bineri, care ajunge la voi în fiecare vineri, la țanc pentru un vibe pozitiv de weekend. Plus că aflați primii când mai lansăm un nou episod din podcastul Zi de Bine! Așa că abonați-vă și voi la newsletter!