Zi de șantier magic și de găsit mâțe pierdute

Eliza
13.07.2022

Azi a fost ziua cu vizita pe șantierul #CasaPLINĂ, dar și ziua cu mâța rătăcită și salvată!

Azi a fost zi de teren! Mel și Gabi s-au urcat în mașină de dimineață și au pornit să vadă cu ochii lor minunile care ies din mâinile echipei de constructori coordonată de cel pe care-l numim fără să glumim Sf. Petru. Totul pentru un proiect tare drag și la care s-a visat tare mult. Neapărat să citești despre el aici. 

Mai cu seamă că azi trebuia neapărat ales parchetul, ceea ce s-a și întâmplat rapid, în aplauzele băieților care transformă locul de la o zi la alta de parcă suntem noi când ne jucăm cu aplicații de construcții și decorațiuni pe telefon, doar că ei fac minuni de-adevăratelea. Din cele care implică de compartimentat grupul sanitar, de făcut hidroizolație, de montat gresie și faianță, de finisat, reparat și pregătit pentru zugrăvit, de turnat șapă în living, de montat deck pe terasă, de reparat- continuat pavajul până la terasă în spate, de finisat soclul casei, de finisat treptele de la intrare. Vă mai spunem câte și mai câte sunt de finalizat până la final de iulie în #CasaPLINĂ?! Treabă e, dar și entuziasm avem!

Cât despre mâță, ea a apărut în cale năucă și rătăcită, a fost (normal!) recuperată și deparazitată și a devenit, astfel, locatar oficial în #CasaPLINĂ - centru de zi intergenerațional - un loc de bine pentru bunici, copii, căței și pisici la care visează Laura Bercean de la Asociația BertaLand de nici nu mai știe când și, iată că, în sfârșit, îl putem face împreună. 

Așadar, azi a fost ziua cu mâța rătăcită și salvată, cu șantierul și cu prospecțiunile. Azi a fost zi de teren și-a fost o zi de foarte Bine! 

 

Abonare newsletter

Zi de zi adunăm povești, idei și inițiative pline de speranță și le punem într-un Jurnal de Bineri, care ajunge la voi în fiecare vineri, la țanc pentru un vibe pozitiv de weekend. Plus că aflați primii când mai lansăm un nou episod din podcastul Zi de Bine! Așa că abonați-vă și voi la newsletter!