Hai la centru!

Ateliere, întâlniri, dezbateri, artă, mișcare, joacă și socializare… le facem pe toate și mai multe! Centrul Comunitar Zi de Bine este spațiul pe care l-am creat și amenajat pentru a sprijini mai mult și direct ONG-urile partenere și comunitățile care au nevoie de noi. Te așteptăm cu drag!

Семинары, встречи, дебаты, искусство, движение, игры и общение… мы делаем все это и даже больше! Общественный центр Zi de Bine — это пространство, которое мы создали и обустроили как способ легко и просто, напрямую проявить поддержку партнерским неправительственным организациям и сообществам, которые в нас нуждаются. Приглашаем к нам с радостью!

Activități actuale / поточна діяльність
 

Coaching shots: mini-ședințe de 30 de minute cu Ada Chindea & Marieta Matache

Sesiuni de 30 minute de discuție cu focusul pe tine, intr-un mediu sigur si relaxat, care să te ajute să te deschizi si să vezi lucrurile și din alta perspectivă. Hai să discuți cu unul din coachi prezenți si să vezi ce îți aduce co-creerea: claritate, plan, liniște sau boost de energie.

citește mai mult

 

Știința banilor - Seminar de investiții cu Roxana Bucur

„Trecem printr-o perioadă lungă de neliniște și instabilitate. Știu că asta se răsfrânge în toate ariile vieții noastre, dar poate cel mai acut văd asta în domeniul economic, acolo unde sunt și cel mai în măsură să vă vorbesc. Nevoia de a fi în siguranță în vreme de cumpene economice, inflație și instabilitate este tot mai mare și în seminar vă îndrum spre un drum mai sigur din punct de vedere financiar” - Roxana Bucur.

citește mai mult

 

Shake & Shimmy - Atelier de dans pentru femei

Un atelier dedicat femeilor, ca un moment de respiro în care își pot îndrepta atenția spre propria persoană și spre lucrurile de care au nevoie pentru a se simți bine, relaxate și energizate.

citește mai mult

 

Atelier gratuit de prim ajutor pentru copii 4-6 ani

Învățăm împreună ce înseamnă primul ajutor și cum putem să intervenim în cazul unui accident.

citește mai mult

(4 din 11 activitati)  Afișează-le pe toate
CALENDAR ACTIVITĂȚI
 

Abonare newsletter

Zi de zi adunăm povești, idei și inițiative pline de speranță și le punem într-un Jurnal de Bineri, care ajunge la voi în fiecare vineri, la țanc pentru un vibe pozitiv de weekend. Plus că aflați primii când mai lansăm un nou episod din podcastul Zi de Bine! Așa că abonați-vă și voi la newsletter!