Hai la centru!

Ateliere, întâlniri, dezbateri, artă, mișcare, joacă și socializare… le facem pe toate și mai multe! Centrul Comunitar Zi de Bine este spațiul pe care l-am creat și amenajat pentru a sprijini mai mult și direct ONG-urile partenere și comunitățile care au nevoie de noi. Te așteptăm cu drag!

Семинары, встречи, дебаты, искусство, движение, игры и общение… мы делаем все это и даже больше! Общественный центр Zi de Bine — это пространство, которое мы создали и обустроили как способ легко и просто, напрямую проявить поддержку партнерским неправительственным организациям и сообществам, которые в нас нуждаются. Приглашаем к нам с радостью!

Activități actuale / поточна діяльність
 

Atelierul Moșului - decorațiuni DIY de Crăciun

E lucru bine știut - cadourile lăsate pe ultimul minut vin la pachet cu buluceală la mall, nervi și transpirații neapărat, iar la final frustrarea că ai luat ce ai găsit, nu neapărat ce ai vrut sau ce ar fura zâmbete pe capete de sub bradul de Crăciun.

citește mai mult

 

Cor de Colinde - cu Loredana Mitruț

Cântatul în cor este una dintre cele mai cathartice activități. Sentimentul de a aparține unui corp sonor amplu, de a împărtăși cu ceilalți aceleași trăiri, de a fi în consonanță, de a asculta și a fi ascultat, de a contribui, toate acestea sunt trăsături specifice ale cântului împreună. Când mai pui și colindele la socoteală... frumusețe maximă!

citește mai mult

 

Întâlnire de doliu și dor

Se spune că e nevoie de un sat să crești un copil. Dar știm cu toții că ai nevoie de un sat să plângi o pierdere.

citește mai mult

 

Atelier de croșetat BINE

Facem o șezătoare de croșetat fapte bune; mai exact, steluțele de la Zi de Bine se vor împrieteni cu niște păturici călduroase, care vor ajunge la 31 de bătrâni din satele de pe lângă Onești.

citește mai mult

(4 din 6 activitati)  Afișează-le pe toate
CALENDAR ACTIVITĂȚI
 

Abonare newsletter

Zi de zi adunăm povești, idei și inițiative pline de speranță și le punem într-un Jurnal de Bineri, care ajunge la voi în fiecare vineri, la țanc pentru un vibe pozitiv de weekend. Plus că aflați primii când mai lansăm un nou episod din podcastul Zi de Bine! Așa că abonați-vă și voi la newsletter!